StartPage

 

Cottover – et lite utvalg fra kolleksjonen

Cottover-katalogen 2017

Farger:

Produktoversikt

  • T-skjorter
    • Langermet

  • Polo
    • Langermet pique

 

FAIRTRADE er en internasjonal merking for rettferdig handel med mål om å bekjempe fattigdom. Merket sertifiserer at bonden er garantert en minstepris for bomullen, med kriterier for organisasjonsrett m.m. Les også mer på www.info.fairtrade.net

GOTS er en internasjonal tekstilmerking. Det brukes alltid økologisk bomull, polyester kommer kun fra resirkulert materiale, og det er valgt bort mange miljø- og helseskadelige kjemikalier ved produksjonen. GOTS garanterer at ILOs kjernekonvensjoner følges og at det er full sporbarhet i hele leverandørkjeden.

SVANEN er en miljømerking på oppdrag av regjeringene i Norden. Dette er det best kjente miljømerket i Skandinavia, og Svanen-merkede plagg har så lav miljøpåvirkning som mulig i alle ledd – fra råvare til produkt. Miljø- og helseskadelige produkter unngås i produksjonen.

OEKO-TEX er internasjonal merking for råvarer og klær. Produktene får ikke inneholde helsefarlige stoffer. Testene utføres av uavhengige, autoriserte laboratorier, og OEKO-TEX er en garanti for at produktene er i samsvar med REACH, et EU-direktiv for Registration, Evaluation, Authorisation and restriction of Chemicals.

Se mer på side 40–41 i katalogen.

 

 

 

 

 

 

Kontakt oss:

Navn:*
Telefon:
E-post:*
Send oss tilbud m.m. på epost:
  Vi sender epost til våre kunder én til to ganger hver måned med sesongaktuelle tilbud på profilartikler. Du kan melde deg av kundebrevet når du vil.
Ja takk, vi ønsker informasjon om:

Send skjema:
Skriv inn koden til høyre (må fylles inn): Contact Us form
Last ny kode

* = Må fylles inn              

Design og logotilpasning
Når du bestiller produkter hos oss, gjør vi gjerne designarbeidet for deg. Send oss logo eller skisse, og vi setter våre designere i sving. Enkle tipasninger gjør vi uten tillegg i prisen. Send oss en forespørsel eller be om ytterligere materiell på e-post til firmapost@h-media.no


Send oss en forespørsel eller be om ytterligere materiell på e-post til firmapost@h-media.no

 

     


Siste endring:28-Apr-2017
Kontakt Webmaster dersom du finner feil eller mangler