Kataloger

Tekstiler – profileringstøy, fritid og sport

Opplevelsen av synlighet i nærmiljø, blant kunder og forbindelser gjør at svært mange bruker logomerkede klær i markedsføringen. Klær til arbeid og fritid. Funksjonelle klær, klær med kvalitet, utvalget er ditt.


Profilprodukter

Dette er en stor varegruppe, noe er funksjonelt, noe bare morsomt, noe nyttig, mens andre ting skaper reaksjon, irritasjon eller entusiasme. Profileringsartikler rommer mulighet for praktisk nytte eller produkter med symbolverdi for ditt firma. Her er det ikke nødvendigvis tingen som er viktigst. Anledningen og ideen er viktig. Vi løser oppgavene med logomerking på nær sagt hva det skal være til enhver anledning.

Velkommen til en spennende produktgruppe.

Gaver og give-aways

En gave er uttrykk for vennskap.

I Norge forbinder vi ofte gaver med jule- og sommergaver til ansatte og kunder. Vi gir erkjentlighetsgaver, premier, bursdagsgaver, gaver til møter og begivenheter pluss mye annet. Undersøkelser viser at de fleste i Skandianavia setter pris på dette, yngre medarbeidere og kvinner mer enn menn. Og de fleste får gaver fra firmaet hvert år.

Kommer du til oss hjelper vi deg med valgalternativer. Vi ordner innpakning, samt logopåsetting slik at du er forberedt.

 


 

 

KAMPANJER

SOMMERKATALOGEN 2016

Last ned Merkkjedens katalog med utvalgte produkter for sesongen.

 

 

 

 

 


ofileringsartikler og trykksaker - Høgenhoff Media

 Siste endring: 13-Jun-2017
Webmaster