StartPage

Nøkkelbånd - Profilering som synes

lanyards - nøkkelbånd
Bildet: Et utvalg av båndtyper og festemekanismer fra vår produsent i Hong Kong.

Kjært barn har mange navn: Nøkkelbånd, halsbånd med karabinkrok, telefonstrip, lanyard... Uansett: Nøkkelbånd er en stor artikkel med mange bruksområder som kommer i flere varianter. Bestiller du nøkkelbånd fra oss kan du velge om motivet skal være jacquardvevd eller trykt. Du kan også velge hvilken lengde, bredde og festemekanisme dine nøkkelbånd skal ha.

Mange nøkkelbånd kan også leveres med sikkerhetslås i nakken, slik at båndet ryker ved belastning dersom det setter seg fast i noe. Fra vår produsent i Hong Kong leverer vi, i tillegg til nøkkelbånd, også belter, bukseseler, pannebånd, armbånd, nøkkelholdere og andre vevde eller trykte tekstilbåndprodukter. Be om tilbud.

Vi hjelper deg med design
Som alltid, hjelper vi deg gjerne med design og idéarbeid. Send oss dine ideer, og vi setter våre formgivere i sving. Har du en ferdig uttegning med illustrasjoner klare for trykk, tilpasser vi det til dine nøkkelbånd uten tillegg i prisen.

Send oss en forespørsel dersom du ønsker å bestille nøkkelbånd eller be om ytterligere materiell på e-post til firmapost@h-media.no

     


Siste endring: 05-Jan-2010
Kontakt Webmaster dersom du finner feil eller mangler