StartPage

pins - pin

Pins - mer enn bare jakkemerker

Mulighetene er mange, og begrensningene få. Pins kan settes på slipsnåler, mansjettknapper eller nøkkelringer. Metallmerker kan også brukes til produktmerking, slik vi har gjort for Thoresen Høyttalere - se merke lenger nede på siden. Eller selvsagt: Pins kan være bare pins!

Å velge riktige pins er et spørsmål om kvalitet og pris. Vi leverer alt fra de rimeligste, silketrykkede variantene for store kvanta, til imitert gullsmedemalje for merket du vil skal legges ekstra merke til. Se egen side om produksjon av pins, hvor du kan lese nærmere om de forskjellige kvalitetene.

Minste bestillingsvolum:
Pins uten emalje: Fra 50 stk
Pins med imitert hardemalje/gullsmedemalje: Fra 50 stk
Pins med mykemalje: Fra 100 stk

Husk at det lønner seg å gå opp i antall for å få enhetsprisen så lav som mulig.

Se også egne sider for medaljer, handlevognpoletter og bokmerker.

Flere metallfarger i samme ordre
På samme måte som du kan bestille flere festeanordninger innenfor samme ordre (også innenfor minste bestillingsvolum), kan du også bestille flere metallfarger, f.eks. "gull", "sølv" og "bronse" som på de tre like merkene til høyre i bildet øverst på siden. De merkene kombinerer for øvrig emalje og relieff.

31

T.v. produktmerke i mykemalje og metall med epoxyhinne, i midten relieff-pin, t.h. jakke-/luemerke i utstanset metall.

Slipsnåler m.m.

Slipsnåler leveres i fem lengder:

Tallene i parentes er produktnummer hos oss. De to minste har vanlig klype, de største har klype med ledd. Se de to bildene t.h. over.

Vi kan også levere pins med kjede til å feste slipset med. Merkes festet da som en pin i slipset, og kjedet festes i et knappehull.

 

En litt annen form for "pin" er forresten buttons, som vi også leverer.

Design
Tilpasning av din egen design gjør vi uten tillegg i prisen. Vi blir enige på forhånd om du vil at vi skal sette våre formgivere i sving.

Send forespørsel til firmapost@h-media.no.

Se egne sider for medaljer, handlevognpoletter og bokmerker. Send oss en forespørsel dersom du ønsker å bestille pins eller be om ytterligere materiell på e-post til firmapost@h-media.no

 

     


Siste endring: 01-Dec-2016
Kontakt Webmaster dersom du finner feil eller mangler